Ιδρύθηκε το 2002 στο Λονδίνο από τις καλές φίλες Emily Whittle και Fin Armor-Brown. Η Emily and Fin έχει αναπτυχθεί από τις αρχές της στην αγορά του Portobello σε ένα ξεχωριστο βρετανικο brand name με παγκόσμιους αγοραστές.


Για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα Emily and Fin είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα καλύτερα δυνατά πρότυπα και σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον επισκέπτονται τακτικά τους προμηθευτές και συνεργάτες τους προκειμένου να δημιουργήσουν ισχυρές εργασιακές σχέσεις και να εγγυηθούν τις καλύτερες πρακτικές κατασκευής και παραγωγής.


Σχεδιασμένα στο στούντιο τους στο Λονδίνο, η Emily and Fin εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο στην εφαρμογή και την ποιότητα κάθε ρούχου. Λαμβάνοντας επιρροές από το παρελθόν δημιουργουν συλλογές για το παρόν, συνεχίζοντας να αναπτύσσουν τη μοναδική αισθητική τους κάθε εποχή μέσω ενός συνδυασμού πρωτότυπων prints και προσεγμένης σχεδίασης. Είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως βαμβάκι, βισκοζι, λινό κλπ.


Τα ρούχα Emily and Fin μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα PHILLY, στη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

 

Emily and Fin