Η THOUGHT απώτερο στόχο της, την ελαχιστοποίηση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος, ξεκινώντας από τα υφάσματα που χρησιμοποιεί, το πώς σχεδιάζονται τα ρούχα και κατασκευάζονται μέχρι και την παράδοσή τους. Ρούχα υψηλών προδιαγραφών, με μοναδική αισθητική, σύγχρονα, που μόλις τα φορέσετε θα τα αγαπήσετε και θα διαρκέσουν περισσότερο με σωστή φροντίδα επειδή προέρχονται απο φυσικές ίνες.


Πιστοποιημένο 100% οργανικό βαμβάκι (organic cotton), φυσικά ανεπτυγμένο μπαμπού (bamboo), 100% φυσικό, βιώσιμο μαλλί και κάνναβη (hemp) που είναι απαλλαγμένα από επιβλαβή φυτοφάρμακα και χημικά διότι η Thought αγοράζει μόνο από υπεύθυνους προμηθευτές.

Επίσης ‘tree friendly’ Tencel και το λεμε ‘φιλικό προς τα δέντρα’ καθώς είναι κατασκευασμένο από ξύλο βιώσιμης προέλευσης, φιλικό προς τη φύση rayon διότι η Thought χρησιμοποιεί rayon που προέρχεται από ανακυκλωμένο πολτό δέντρου και τέλος ανακυκλωμένο polyester που κάποτε ήταν ένα πλαστικό μπουκάλι!


Το σημαντικό είναι ότι είναι φιλικά εκτός από το περιβάλον αλλά και στο δέρμα μας. Είναι πιο μαλακά και αντέχουν περισσότερο.

Οι βαφές των υφασμάτων που χρησιμοποιεί η Thought είναι απαλλαγμένες από AZO (Azo free).

Χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν ευγενέστερα προς το περιβάλλον επιπρόσθετα υλικά κλπ. χάρη στην Oeko Tex®


Τα ρούχα THOUGHT μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα PHILLY, στη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Contemporary, Ethical & Sustainable - Spring-Summer 2021